Open in uw web browser
 
 

Nieuwsbrief I  11 oktober 2019

Ontdek de kleinste en lichtste full-frame systeemcamera ter wereld, de SIGMA fp

De SIGMA fp meet 112,6 x 69,9 x 45,3 en weegt – inclusief accu – slechts 422, dit maakt de fp ’s werelds* kleinste en lichtste full-frame systeemcamera. Voor de meest optimale foto- en videoprestaties heeft SIGMA deze camera voorzien van een 24.6 megapixel full-frame Bayer sensor.

De camera is gemaakt van een gegoten aluminiumlegering die voor extra robuustheid en thermische geleiding zorgt. De body is uiterst veelzijdig en eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke wensen van de gebruiker, of het nu gaat om foto- of videotoepassingen.

Begin december is de SIGMA fp leverbaar voor € 1.999,- bij de fotospeciaalzaak. Tevens is de SIGMA fp leverbaar in combinatie met de 45mm F2.8 DG DN | Contemporary voor € 2.399,-,  hiermee profiteert u van een voordeel van €169,- t.o.v. losse aanschaf.

*vanaf juli 2019, SIGMA

Belangrijkste eigenschappen:

Hieronder zetten wij de belangrijkste eigenschappen van de SIGMA fp op een rij:

L-Mount

Full-Frame sensor
 

De SIGMA fp is voorzien van de L-Mount, waardoor fp gebruikers de keuze hebben aan een breed aanod SIGMA objectieven.

De camera is voorzien van een 35mm full-frame met 24,6 effectieve megapixels, voor foto en video op hoge resolutie en ISO-waardes van 100 tot 25600.

Stof- en spatwaterdicht

Heatsink

De SIGMA fp wordt beschermd door een stof- en spatwaterdichte afdichting van 42 punten op de camera body.

Dus wanneer u de SIGMA fp gebruikt in combinatie met een stof- en spatwaterdichte lens, kunt u gerust foto's maken of video opnemen onder de meest extreme omstandigheden.

Tussen het lcd-display en de camerabody bevindt zich een grote heatsink, die is geïnspireerd op de heatsinks die worden gebruikt op professionele cinemacamera's.

Dankzij de combinatie met de speciale coating van de body is de warmteafvoer van de SIGMA fp zeer effectief. Dit voorkomt oververhitting bij hoge temperaturen of langdurig gebruik.

Naadloos overschakelen tussen
foto en video

Ondersteuning voor RAW-video opnamen

Het overschakelen van foto naar video is een kwestie van een schakelaar omzetten. Elke modus heeft een speciaal ontworpen bedieningssysteem en displays, waardoor gebruikers zich in elke modus moeiteloos kunnen concentreren op het opnemen.

De SIGMA fp is de eerste systeemcamera die externe opnamen in 12-bits CinemaDNG-formaat ondersteunt. Daarnaast kunnen opnames worden gemaakt in 4K UHD/24 fps, die zelfs geschikt zijn voor films.
 

Klik hier voor meer informatie en specificaties
 

Ga jij met de SIGMA fp op pad?

Ben jij geïnspireerd na het zien van deze video? Wil je ook een toffe set-up opbouwen? En kan je de camera gebruiken voor jouw foto- of filmproject? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SIGMA stelt dit najaar diverse fp-bodies plus één L-mount objectief naar keuze ter beschikking, zodat jij jouw project tot uitvoer kan brengen. Wat moet je hiervoor doen? Stuur ons een korte motivatie met een linkje naar jouw werk en wellicht ga jij dit najaar op pad met onze nieuwe camera!

 
Klik hier om ons een email te sturen
 

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? 

Klik hier om u af te melden
 

© 2019 SIGMA Benelux B.V. De Bouw 1b 3991 SX Houten www.sigmabenelux.com foto@sigmabenelux.com Algemene Voorwaarden Privacy Statement